Indisk simreret med kylling og grønne bønner

Bruschetta med gedeost, og nogle med tomat

For nogle dage siden bagte jeg de her koldhævede ølandshvedeboller, men da jeg desværre ikke havde nok fryserkapacitet til at jeg kunne fryse dem ned, blev de i stedet forvandlet til nogle drønlækre bruschetta igår. De er ideelle at lave, hvis du har noget daggammelt brød liggende, som er ved at blive lidt for tørt. Vi lavede to forskellige slags: nogle med tomat og basilikum og nogle med gedeost.

Bruschetta med tomat og basilikum

Til 10-15 bruschettaer, hvor halvdelen er med tomat og den anden med gedeost.

Ingredienser?

  • 4 store tomater
  • En god håndfuld basilikum
  • Olie, balsamico, salt og peber.

Hvordan?

– Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Sker brød ud til 7-8 bruchettaer og rist brødet i ovnen i 5-7 minutter.

– Når brødet er godt ristet tager du det ud af ovnen.

– Skær tomaterne i små tern, hak basilikum og bland med olie, balsamico, salt og peber.

– Kom tomatblandingen på de ristede stykker brød.

 

Bruschetta med gedeost

Ingredienser?

  • En halv 50-60g gedeost (jeg brugte den i rulle)
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk olivenolie
  • Lidt salt
  • Frisk rosmarin

Hvordan?

– Skær brødet ud i 7-8 stykker.

– Skær gedeosten i 1cm. skiver og læg på brødet

– Bland honning og olivenolie og pensl blandingen oven på osten

– Pluk lidt frisk rosmarin og kom på bruschettaerne til sidst.

– Bag bruschettaerne i 5-7 minutter i ovnen, også ved 200 grader varmluft.

br1

imageimage

Voila, have fun!

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indisk simreret med kylling og grønne bønner