Hvidvinsdampede blåmuslinger med fennikel og gulerod

Couscous med mandler, dadler og persille

Det her er min absolutte yndlingssalat lige for tiden!

Ingredienser? 

  • 3 dl. couscous
  • En håndfuld mandler
  • En håndfuld frisk bredbladet persille
  • En frisk rød chili
  • Et forårsløg
  • 3-4 dadler, både tørre og friske kan du.

Hvordan?

– Hæld kogende vand over din couscous (1:1), ikke noget med at koge det på komfuret, så brænder det meget nemt på. Forholdet er 1:1 med vand og couscous
– Rist og hak mandler
– Skær den friske røde chili, forårsløg og dadlerne ud

– hak lidt frisk bredbladet persille
– bland alle ingredienserne sammen og – voila, et styks herlig salat!

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvidvinsdampede blåmuslinger med fennikel og gulerod