Spidskålssalat med broccoli, ærter, sesam og hørfrø

Falafler med sesam

Her får du min opskrift på sprøde falafler med sesam. Try it out!

Til ca. 25 falafler

Ingredienser?

  • Blød 4dl kikærter op (tørre)
  • 1/2 bundt persille
  • 1 løg
  • 2 æg
  • 5 fed hvidløg
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 spsk stødt spidskommen
  • 1 spsk stødt koriander
  • 1 dl mel eller rasp
  • Salt og peber
  • 1 dl sesamfrø
  • Olivenolie til stegning

– Blød kikærter op ved at stille dem i vand minimum 12 timer, kikærterne skal endelige ikke koges herefter.

– Skær løg og hvidløg

– Blendt nu alle ingredienserne sammen på nær sesam og olie

– Form falaflerne som valnødder med en spiseske, vend dem i sesamfrø og tryk dem en anelse, så de ikke er helt runde

– Steg dem på panden med olivenolie. Der skal en del olie til for at de bliver sprøde og gennemstegte. Jeg brugte nok hvad der svarer til en 1 dl.

Bon appetit

falllllafael

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spidskålssalat med broccoli, ærter, sesam og hørfrø