Crunchy couscous med stegt aubergine og garam masala-kylling

Grøn thai chicken

Ingredienser?

  •  2 løg
  • 4 forårsløg
  • 1 chili
  • 3x3cm ingefær
  • 1 stilk citrongræs
  • 1 lille broccoli
  • 1 tsk fishsauce
  • saft fra to lime
  • 200ml kokosmælk
  • 2 dl edamamebønner
  • 2dl ærter
  • 400-500g kyllingebryst
  • frisk koriander
  • salt og peber.

Hvordan?

– Skær kyllingebryst i strimler og steg på en pande.

– snit løg, chili, forårsløg, ingefær, broccoli og halver citrongræs stilken på langs.

– Svits det hele forsigtigt i en stor wok/sautepande.

– tilsæt lime, kokosmælk og fishsauce. Lad det koge forsigtigt op, og tilsæt så kylling, ærter og edamamebønner.

– Smag til med med salt og peber og server med ris og pynt med frisk koriander og lime.

imageimage

 

Voila bon appetit!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crunchy couscous med stegt aubergine og garam masala-kylling