Grøn thai chicken
Lauratb
Ingredienser?
- 2 løg
- 4 forårsløg
- 1 chili
- 3x3cm ingefær
- 1 stilk citrongræs
- 1 lille broccoli
- 1 tsk fishsauce
- saft fra to lime
- 200ml kokosmælk
- 2 dl edamamebønner
- 2dl ærter
- 400-500g kyllingebryst
- frisk koriander
- salt og peber.
Hvordan?
– Skær kyllingebryst i strimler og steg på en pande.
– snit løg, chili, forårsløg, ingefær, broccoli og halver citrongræs stilken på langs.
– Svits det hele forsigtigt i en stor wok/sautepande.
– tilsæt lime, kokosmælk og fishsauce. Lad det koge forsigtigt op, og tilsæt så kylling, ærter og edamamebønner.
– Smag til med med salt og peber og server med ris og pynt med frisk koriander og lime.
Voila bon appetit!
Ingen kommentarer endnu