Den bedste chili con carne

Spicy kødboller med bønnesalat og paprikadressing

De her kødboller kan få selv den mest svinekødsforskrækkede person i godt humør, for med et asiatisk twist, som jeg er helt vild, og med mandler og persille i, er de simpelthen vanedannende. You should try!

Spicy kødboller

Ingredienser?

  • 400g halv/flæsk hakket kød
  • 1 æg
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk rød currypaste
  • En god håndfuld frisk persille
  • En håndfuld mandler
  • 1/2 tsk sambal oelek
  • 1dl rasp eller havregryn
  • salt og peber.

Hvordan?

  • Hak mandler og persille og bland herefter alle ingredienserne godt sammen i en skål
  • Form herefter små kugler med en tsk. og sæt på en bageplade i ovnen ved 200grader i 20-25 minutter.

Bønnesalat

Ingredienser?

  • En halv pose frosne, grønne bønner
  • 1/2 tsk. salt
  • 3 store tomater
  • Et rødløg
  • Fetaost

Hvordan?

– Kog bønnerne i vand med salt

– Skær tomaterne i tern, rødløget i skiver og kom din yndlingsfeta i.

– Kom bagefter lidt god olivenolie og balsamicoeddike på.
Paprikadressing

Ingredienser

  • 2 dl græsk yoghurt
  • 1 spsk sød paprika
  • 1 tsk ketchup
  • Salt og peber

Hvordan?

– Ingredienserne røres simpelthen bare sammen i en skål

image

Voila, bon appetit!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste chili con carne