Spicy kødboller med bønnesalat og paprikadressing
Lauratb
De her kødboller kan få selv den mest svinekødsforskrækkede person i godt humør, for med et asiatisk twist, som jeg er helt vild, og med mandler og persille i, er de simpelthen vanedannende. You should try!
Spicy kødboller
Ingredienser?
- 400g halv/flæsk hakket kød
- 1 æg
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk rød currypaste
- En god håndfuld frisk persille
- En håndfuld mandler
- 1/2 tsk sambal oelek
- 1dl rasp eller havregryn
- salt og peber.
Hvordan?
- Hak mandler og persille og bland herefter alle ingredienserne godt sammen i en skål
- Form herefter små kugler med en tsk. og sæt på en bageplade i ovnen ved 200grader i 20-25 minutter.
Bønnesalat
Ingredienser?
- En halv pose frosne, grønne bønner
- 1/2 tsk. salt
- 3 store tomater
- Et rødløg
- Fetaost
Hvordan?
– Kog bønnerne i vand med salt
– Skær tomaterne i tern, rødløget i skiver og kom din yndlingsfeta i.
– Kom bagefter lidt god olivenolie og balsamicoeddike på.
Paprikadressing
Ingredienser
- 2 dl græsk yoghurt
- 1 spsk sød paprika
- 1 tsk ketchup
- Salt og peber
Hvordan?
– Ingredienserne røres simpelthen bare sammen i en skål
Voila, bon appetit!
Ingen kommentarer endnu