Hvidvinsdampede blåmuslinger med fennikel og gulerod
Lauratb
Ingredienser?
- 1 gulerod
- 1 løg
- 1/2 fennikel
- 2 fed hvidløg
- 20 g smør
- 2 dl hvidvin
- 1,5kg blåmuslinger
- 1dl fløde
- 1dl vand
- lidt citron
- salt og peber
- Frisk persille.
Hvordan?
– Snit gulerod, løg, hvidløg og fennikel fint.
– Brun forsigtigt i lidt smør i en gryde
– Hæld hvidvin over og lad det koge ind
– Kom herefter de rensede blåmuslinger i gryden og kog i 5-8 minutter
– hæld lidt fløde, friskpresset citron, salt og peber og lidt vandgryden og lad det koge op.
– server straks med frisk persille på toppen.
Server evt. med hjemmeskårne pommes marineret med olie og salt, bagt i ovnen og estragonmayo (mayonnaise med lidt friskhakket estragon)
Eller server med noget groft og godt brød, ristet.
Voila! Bon appetit
Ingen kommentarer endnu