Indisk simreret med kylling og grønne bønner
Endnu en favorit, er denne indiske simreret med kylling og grønne bønner. Den er fuld af smag og smager helt fantastisk med raita og naanbrød.
Indisk kylling med grønne bønner
Til 6-8 pers.
Ingredienser?
- 3 spsk olivenolie
- 3 løg
- 5 fed hvidløg
- 1 frisk rød chili
- 2 tsk gurkemaje
- 2 tsk korianderfrø
- 2 tsk spidskommen frø
- 1 tsk chiliflager
- 1 tsk garam masala
- En kvart frisk ingefær
- 2 tsk sambal oelek
- 1 dåse tomatpure
- 6 store friske tomater
- 1 dåse flåede tomater
- 400g champignon
- 500g kyllinebryst
- 500g frosne grønne bønner
- 1 dl vand
- evt. halv dl. fløde
- salt og peber
Hvordan?
1. Hak løg, hvidløg, chili, svits i en sauterpande
2. Kom krydderierne i en morter, stød dem og kom dem i panden + tomatpure
3. Skær kyllingebrysterne ud og brun dem i krydderierne
4. Hak tomaterne i forholdsvis store stykker, rengør og skær champignonerne i skiver, riv den friske ingefær og tilsæt
5. Tilsæt flåede tomater + salt og peber
6. Lad det simre under låg i minimum 30 minutter
7. Smag til, tilsæt evt vand og fløde, hvis retten føles tør
8. Kom de grønne bønner i
9. Når bønnerne er tøet op og er varme, server da
Raita
Ingredienser?
- En halv L youghurt naturel
- 3 fed hvidløg
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 agurk
- 5 store gulerødder
- 5 store, friske tomater
- salt og peber
Hvordan?
- Snit gulerødderne fint, skær tomaterne ud i små stykker, fjern kernerne fra agurken og skær ligeledes den ud
- Bland spidskommen, fintsnittet hvidøg, salt og peber i youghurten
- Tilsæt herefter grønsagerne
Server hele molevitten med lunt naanbrød og evt. ris
Voila, bon appetit!
Ingen kommentarer endnu