Quinoasalat med kylling, mandler og syltede rødløg

Salat med kidneybønner, persille og feta

En drønlækker salat som smager helt fantastisk med haydari eller tzatziki til! Try it out!

Ingredienser?

  • 2 dl. opblødte og kogte kidneybønner (bønnerne sættes i blød 8-10 før og koges herefter i 30-40minutter ved svag varme)
  • 1/2 peberfrugt (grøn, gul eller rød – eller lidt blandet)
  • 1 håndfuld frisk bredbladet persille
  • 2 spsk god feta
  • 1 rødløg

Hvordan?

  • Snit peberfrugt, rødløg og persille og bland med de kogte, afkølede kidneybønner og feta.

Voila, bon appetit!

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quinoasalat med kylling, mandler og syltede rødløg