Auberginefrikadeller og en grøn salat med blåbær

Kartoffel-porre-suppe

Her får du min version af gammel klassiker!

Ingredienser?

  • 1 løg
  • 4 bagekartofler
  • 2 porrer
  • 1L grønsagsbouillon
  • 1/4 L fløde
  • salt og peber
  • persille og bacon
  • brød til servering.

Hvordan?

– Hak løg og svits dem lidt tid i en stor gryde.

– Skræl og skær kartofler og porrer ud.

– Kom dem i gryden i 5 minutter og hæld så bouillon ved.

– lad det koge ved svag varme til kartoflerne er kogt ud, Ca. 20-30 min og smag til med salt og peber.

– Tilsæt fløden og blend herefter suppen med en stavblender.

– rist noget godt brød, og steg lidt bacon på en pande
– hak bacon og persille.

– server suppen med brød til, og med bacon og persille på toppen.
Voila, bon appetit!

image

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Auberginefrikadeller og en grøn salat med blåbær